Selecteer een pagina
Banner Marjolijne Vervark meer dan energie multimens

Ervaringen van mijn eerdere opdrachtgevers

Marjolijne heeft voor CRE8 gewerkt als salesmanager, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat wij zeer tevreden zijn.

Ze is niet alleen zeer bekwaam in haar werk, maar ook betrouwbaar en altijd bereid om het extra stapje te zetten. Marjolijne is een echte verkoper en heeft een uitzonderlijk vermogen om klantbehoeften te begrijpen en hierop in te spelen.

Ze is een echte professional in haar aanpak en zorgt er altijd voor dat ze een goede relatie met klanten opbouwt. Haar positieve houding en opgewektheid maakten haar een plezier om mee te werken.

Ik beveel Marjolijne zonder enige aarzeling aan voor elke sales- of klantgerichte functie.

Maria Nguyen

CRE8 Social Venture

Marjolijne is een zegen voor mij en mijn bedrijven omdat ik zelf geen tijd heb voor verschillende werkzaamheden én omdat ik soms wat chaotisch kan zijn.

Ze ondersteunt ons op het gebied van telefoon en office voor Holland Marketinghuis en projectmanagement, klantcontact en commerciële werkzaamheden voor onze klanten. Zij doet dit op een plezierige wijze; alles wordt goed ingepland en structureel afgewerkt. Zo valt er niets tussen ‘wal en schip’ en kun je met een gerust hart iets aan haar overlaten. Daarbij heeft Marjolijne een heel erg brede interesse en lijkt afwisseling in haar werk haar goed te passen en ook goed te bevallen. In ons kleine bedrijf is dat een uitkomst.

Het communiceren over taken en opdrachten bevalt tevens zeer goed. Het is rol- en taakgericht en efficiënt doordat Marjolijne merkbaar veel ervaring heeft. Simpel gezegd heeft ze vaak aan een half woord al genoeg.

Alles bij elkaar genomen dus zeer professioneel. Dat staat misschien wel een beetje haaks op het gevoel dat je hebt als je Marjolijne spreekt! Het contact is juist informeel en gezellig. Soms moet je opletten om niet te vergeten dat je zakelijke aan het bespreken was.

Nils Meijer

Leads door Zichtbaarheid | Holland Marketinghuis

“Ik zat met mijn handen in het haar”

Tijdens mijn zoektocht naar een salestijger kwam ik in gesprek met Marjolijne.

Jij hebt geen salestijger nodig, maar een personal assistant. Alle ballen die jij aan het hooghouden bent, hoef je toch niet alleen te doen.

Perfectionistisch als dat ik was en met ervaring uit het verleden moest ik lachen.

Want waar vind je nou zo iemand die met mij kan samenwerken? Die tegen me in durft te gaan, maar het toch respecteert als ik besluit “we doen het zo”.

Ik ging een samenwerking aan met Marjolijne, als salesondersteuner. Nu enkele maanden verder is er van Sales niets terecht gekomen. Maar heb ik er een geweldige bedrijfsondersteuner bij die mij letterlijk op elk vlak ontzorgt. Van de kleine simpele dingen tot aan het fungeren als waakhond voor iedereen die iets wil vragen aan mij.

Ik ben heel dankbaar dat Marjolijne op mijn pad is gekomen. Mijn team laat ik in handen van haar achter en hierdoor kan ik straks gaan genieten van mijn zwangerschapsverlof. Op naar de toekomst en een hopelijk lange samenwerking.

Sylvia Zitter

S.A. Facility Services

Marjolijne is een vrolijke dame die zakelijk heel correct met cliënten omgaat, klantvriendelijk en er is haar niet zo snel iets teveel.

Je kunt op haar bouwen, werkt heel hard en heeft de juiste view op de opdrachtgever én op de cliënt. Denkt na, handelt zorgvuldig en vlot.

Kortom, een hardwerkende betrokken dame!

Mirjam van der Ziel

Koppes Makelaardij B.V.

Ik heb Marjolijne leren kennen als een daadkrachtige vrouw die weet waar ze voor staat.
In gesprek met haar kom je snel tot de kern en waar nodig kan ze je verder ondersteunen of haar netwerk voor je inzetten. Marjolijne is communicatief sterk en maakt waar wat ze afspreekt. Zij denkt altijd met je mee en ik ben superblij met haar te mogen samenwerken.

Mirelle Petit

Welles Office & Academy

Durf jij nu ook werk los te laten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Stuur mij een WhatsApp

Laat mij via een bericht weten waar ik jou mee kan helpen.
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jou op om jouw vragen te beantwoorden.

Wanneer jij er aan toe bent, plannen wij een afspraak in.

Eén klik op het WhatsApp icoon is voldoende.